Specialistisch onderhoud voor bedrijven

Als eigenaar of beheerder van vastgoed weet u hoe belangrijk het is dat mankementen snel en goed worden verholpen. Uit oogpunt van klanttevredenheid of veiligheid bijvoorbeeld. En niet in de laatste plaats vanwege het waardebehoud van uw pand. Wij weten dat eveneens; onze oorsprong ligt in specialistisch onderhoud. Als de klus complex is, als snelheid, flexibiliteit en maatwerk is geboden, als anderen het laten afweten, weten professionele opdrachtgevers Savenije te vinden.

Wij verrichten specialistische onderhoudswerkzaamheden voor vastgoedbeheerders, VvE’s, verzekeringsmaatschappijen, overheids-, onderwijs- en zorginstellingen. Van het verhelpen van lekkages en het repareren van hang- en sluitwerk tot en met het bedenken en realiseren van voorzieningen voor de veiligheid, gezondheid en het welbevinden van specifieke gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan invaliden, cliënten in de verslavingszorg of kinderen op een kinderdagverblijf.

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze tak van sport weten we waar we tegen aan kunnen lopen. En dus hebben we de juiste materialen en onderdelen op voorraad. Het juiste machinepark in onze eigen werkplaats. En bovenal: de juiste gespecialiseerde vaklui voor de juiste klus.